Karkkilan Vartiointipalvelu

Karkkilan Vartiointipalvelu

Piirivartiointi yrityksille

Piirivartiointi on kustannustehokas ratkaisu, joka ennaltaehkäisee yrityksesi omaisuuteen ja henkilöstöön kohdistuvia uhkia

Vartiointi on jokaiselle yrityksensä tiloja vaalivalle yksilölle tärkeä asia – meille se on sydämen asia. Karkkilan Vartiointipalvelu tarjoaa yrityksellesi äärimmäisen laadukasta piirivartiointia, jolla turvaat sinulle kaikkein tärkeimmät kiinteistöt ja tilat. 

Mutta mitä piirivartiointi konkreettisesti on ja millaisia hyötyjä siitä on sinulle? Istu alas ja ota mukava asento, niin me kerromme. Samalla opit myös lisää Karkkilan Vartiointipalveluista yrityksenä ja turvallisuutesi takaajana.

Piirivartiointi on vartiointi- ja tarkastuskierrosten suorittamista ennakkoon sovituissa kohteissa. Erityisen hyvin piirivartiointipalvelut sopivat sellaisille kohteille, joiden valvontaa ja turvallisuutta ei voida hoitaa riittävän kattavasti teknisiä valvontajärjestelmiä käyttämällä. Piirivalvonta on oiva ratkaisu myös sellaiselle yritykselle, joka haluaa lisätä jo olemassa olevien kiinteiden hälytysjärjestelmien tuomaa turvallisuutta myös fyysisellä valvonnalla.


Miten piirivartiointi toimii?

Kaikessa yksinkertaisuudessaan piirivartiointi on toimeksiantosopimukseen perustuvaa vartiointi- ja tarkastuskierrosten suorittamista. Perinteisiä piirivartiointitehtäviä ovat varsinaisten vartiointikierrosten lisäksi erilaiset määräaikais- ja palvelutehtävät, kuten yrityksen tilojen, porttien ja ovien avaus- ja sulkutehtävät.

Piirivartiointitehtäviä suorittavat aina Karkkilan Vartiointipalvelun äärimmäisen ammattimaiset, motivoituneet ja palvelualttiit vartijat. Vartijamme toteuttavat tarvittaessa myös hälytysvartiointitehtäviä, jolloin hälytystilanteessa kohdetta lähinnä oleva piirivartija lähetetään paikalle suorittamaan tarvittavat toimenpiteet hälyttävän kohteen tarkastamiseksi sekä tilanteen normalisoimiseksi ja vahinkojen minimoimiseksi.


Mitä hyötyä piirivartioinnista on?

Nyt tiedät, miten piirivartiointi ja tarjoamamme vartiointipalvelu toimii, mutta mitä hyötyä siitä on sinulle ja yrityksellesi? Tiivistettynä asia on niin, että toimivalla piirivalvonnalla voidaan ennaltaehkäistä merkittävästi erilaisia yrityksesi omaisuuteen tai henkilöstöön kohdistuvia uhkia. Piirivalvonnalla voidaan myös rajoittaa myös jo mahdollisesti syntymään päässeiden vahinkojen laajuutta erittäin tehokkaasti sekä torjua rikollista toimintaa.

Piirivalvonta on siis erittäin tehokas keino taata yrityksesi ja tilojesi turvallisuus. Entistä houkuttelevamman vaihtoehdon piirivalvonnasta tekee se, että se on varsin kustannusystävällistä. Kanssamme et maksa turhasta, vaan saat rahallesi täydellistä vastinetta rautaisen ammattitaidon ja palvelualttiuden muodossa.


Mikä on Karkkilan Vartiointipalvelu?

Karkkilan Vartiointipalvelu Oy on vuonna 1988 perustettu vartiointipalveluita ja muita turvallisuusratkaisuita tarjoava vartiointiyritys, jolta löytyy yli 30 vuoden kokemus turvallisuusalalta. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita, mutta piirivalvonnasta puhuttaessa fokus kohdistuu luonnollisesti enemmän yrityskentän suuntaan. Olemme toteuttaneet turvallisuusratkaisuja muun muassa Auto-Kehä Oy:lle, Securitas Oy:lle sekä Karkkilan kaupungille.

Piirivartiointia suorittavilla vartijoillamme on erinomainen paikallistuntemus ja meille on ensiarvoisen tärkeää se, että turvaamme jokaisen asiakkaamme yksilöllisesti. Meille yrityksesi turvallisuus on kuin sormenjälki: jokaisella on uniikit tarpeet, joten luomme jokaiselle asiakkaallemme uniikit ratkaisut.

Piirivartiointipalveluiden lisäksi tarjoamme monipuolisesti erilaisia vartiointi- ja turvapalveluita, kuten hälytysten vastaanottoa ja hälytyskäyntejä. Valikoimastamme löydät myös markkinoiden laadukkaimmat hälytysjärjestelmät, joiden asennus- ja huoltotyötkin sujuvat meiltä käden käänteessä.

Yksi Karkkilan Vartiointipalvelun eittämättä suurimmista valttikorteista on palvelumme joustavuus: tarjoamiamme turvapalveluita voi yhdistellä ja räätälöidä täysin omien tarpeidesi mukaan. Palvelumme joustavuutta korostaa myös se, että päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa. Päivystyksemme tavoitat ympäri vuorokauden puhelimitse numerosta 0400 573 200.


Miten saat palvelumme käyttöösi?

Mikäli yrityksesi kaipaa piirivartiointipalveluita tai muita turvallisuusratkaisuita ja kohteesi sijaitsee toimintasäteemme sisällä (Karkkila + 30 kilometriä) tai haluat kuulla lisää Karkkilan Vartiointipalvelusta, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin! Helpoiten yhteydenotto onnistuu verkkosivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta tai sähköpostitse. Sähköpostitse tavoitat meidät osoitteesta esa.nyqvist@vartiointipalvelu.inet.fi.