VARTIOINTI

Micra ValimomuseollaUusiKuva

Piirivartiointi

Teemme piirivartiointia pääasiassa yrityksille, kun turvallisuutta halutaan lisätä valvonnalla kiinteiden hälytysjärjestelmien lisäksi.

Piirivartiointi on vartiointi- ja tarkastuskierrosten suorittamista ennalta sovituissa kohteissa.

Vartiointipalvelulla voidaan ennaltaehkäistä uhkia, sekä rajoittaa vahinkojen laajuutta.

Vartioimme kohteet ja teemme tarvittavat tarkastukset asiakaskohtaisen suunnitelman mukaan. Vartiointitehtäviä ovat yrityksen tilojen ja alueiden tarkastuskierrokset, porttien ja ovien lukituksen tarkastukset tai muut sovitut asiat.

Vartijamme tekee tarvittaessa hälytysvartiointitehtäviä, jolloin hälytystilanteissa kohdetta lähinnä oleva vartija menee hälytyskäynnille selvittämään hälyttävän kohteen tilanteen ja tekee tarvittavat toimenpiteet.

camera-1944039_1280

Hälytysvartiointi 24h

Ympärivuorokautisessa 24h hälytysvartioinnissa vartioitavaan kiinteistöön on asennettu hälytysjärjestelmä, jonka hälyttäessä vartijamme saapuu paikalle tarkistamaan hälytyksen syyn.

Vastaanotamme murtohälytyksiä, ryöstöhälytyksiä ja palohälytyksiä.

Teemme hälytyspäivystystä myös 24h puhelinhälytyspalveluna, jolloin asiakas soittaa meille saatuaan hälytyksen hälytysjärjestelmästään tai uhkaavan tilanteen takia.

Hälytysvartiointipalvelumme voidaan yhdistää piirivartiointiin,

jolloin hälytystilanteissa kohdetta lähinnä oleva vartija menee hälytyskäynnille selvittämään hälyttävän kohteen tilanteen ja tekee tarvittavat toimenpiteet.

Talon kuva

Hälytysjärjestelmät

Asennamme täydelliset hälytysjärjestelmät myös kesähuviloihin tai kotikiinteistöihin Karkkilaan ja lähialueelle!

Haluatko suojata kiinteistösi?

- Turvallisia öitä jo vuodesta 1988! -

päivystys 24h 0400 573200

Ota yhteyttä -me turvaamme kiinteistösi