Karkkilan Vartiointipalvelu

Karkkilan Vartiointipalvelu

Hälytyskäynnit 24h

Ympärivuorokautinen hälytysvartiointi ja markkinoiden laadukkaimmat laitteet takaavat mielenrauhan ja kiinteistön turvallisuuden

Stressaako sinua yrityksesi tilojen turvallisuus ja valvonta? Pohditko, mitä tiloissasi tapahtuu, kun et itse ole läsnä? Saapuuko yön pimeydessä tiloihin sinne kuulumattomia ihmisiä? Nyt tämänkaltaisille ajatuksille on aika pistää stoppi ja siitä voit kiittää Karkkilan Vartiointipalvelua.

Karkkilan Vartiointipalvelu Oy on vuonna 1988 perustettu vartiointiliike, joka tarjoaa sinulle monipuolisesti erilaisia vartiointi- ja turvallisuuspalveluita, kuten piirivartiointia, hälytysten vastaanottoa ja hälytyskäyntejä. Meidän kauttamme voit hankkia tiloihisi myös markkinoiden laadukkaimmat ja luotettavimmat hälytysjärjestelmät, joiden asennus- ja huoltotyötkin sujuvat meiltä kuin tanssi.

Olemme siis yli 30 vuoden kokemuksella operoiva vartiointiliike, jonka valikoimasta löytyy turvallisuuden näkökulmasta kaikkea maan ja taivaan väliltä. Mutta miten konkreettisesti poistamme mielestäsi tämän tekstin alussa esitettyjen kysymysten kaltaiset ajatukset? Vastaus on yllättävän yksinkertainen: valvomalla sinulle tärkeää kiinteistöä ympäri vuorokauden.


Hälytysvartiointi ja ympärivuorokautisuus ovat makeat yöunet takaava cocktail

Ympärivuorokautinen hälytysvartiointi on ratkaisu, joka antaa sinun paitsi tehdä päivän aikana työsi rauhassa mutta myös nukkua yösi sikeästi. Karkkilan Vartiointipalvelun tarjoamassa ympärivuorokautisessa 24 h hälytysvartioinnissa kiinteistöösi asennetaan elektroninen hälytysjärjestelmä, joka lähettää meille hälytyksen, kun jotakin tapahtuu tai on tapahtumassa.

Järjestelmän hälyttäessä kohdetta lähimpänä oleva vartijamme saapuu hälytyskäynnille. Saavuttuaan paikalle vartija selvittää hälyttävän kohteen tilanteen ja suorittaa tarvittavat toimenpiteet. Näin tarjoamamme ympärivuorokautinen hälytysvartiointimme kytkeytyy todella sulavasti myös piirivartiointipalveluumme. Mikäli piirivartiointi kiinnostaa sinua, voit lukea siitä lisää verkkosivuiltamme.

24 tuntia vuorokaudessa päivystävät asiantuntijamme tavoitat helposti ja nopeasti numerosta 0400 573 200.


Millaisessa tilanteessa ympärivuorokautinen hälytysvartiointi auttaa ja miten se toimii?

Entä millaisissa tilanteissa ympärivuorokautinen hälytysvartiointimme on sinulle avuksi? Oikeastaan aivan kaikissa, sillä emme rajoita vastaanottamiamme hälytyksiä esimerkiksi pelkkiin murtohälytyksiin, vaan otamme vastaan myös muun muassa ryöstö- ja palohälytyksiä. Karkkilan Vartiointipalvelu on siis täyden palvelun vartiointiliike, jonka avulla voit varmistaa yrityksesi kiinteistön kokonaisvaltaisen turvallisuuden vuoden jokaisena päivänä ja päivän jokaisena tuntina.

Meidän kanssa toimiessasi et myöskään milloinkaan jää yksin. Teemme nimittäin hälytyspäivystystä myös 24 h puhelinhälytyspalveluna. Käytännössä ja selkokielelle käännettynä tämä tarkoittaa sitä, että kun asiakkaamme saa hälytysjärjestelmästään hälytyksen tai kohtaa muuten uhkaavan tilanteen, soittaa hän ensimmäisenä meille. Oli vuorokaudenaika tai päivä sitten mikä tahansa.

Pian puhelun jälkeen paikalle saapuu vartija, joka suorittaa paikan päällä vaadittavat tarkistukset ja muut toimenpiteet. Vartijamme saapumista paikan päälle nopeuttaa se, että kaikilta Karkkilan Vartiointipalvelun vartijoilta löytyy vankka ja laaja paikallistuntemus.


Tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua

Karkkilan Vartiointipalvelun valikoimasta voit hankkia tiloihisi ammattitason valvontajärjestelmät, joiden laatuun ja tarkkuuteen voit luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön Ajaxin huippulaadukkaita valvontajärjestelmiä, jonka lisäksi pakettiin kuuluu Karkkilan Vartiointipalvelun hälytystarrat kiinteistösi ikkunoihin ja oviin.

Vuonna 2011 perustetun Ajaxin hälytysjärjestelmiä on myyty yli 90 maahan ja sen avulla on turvattu tähän mennessä jo yli 400 000 kiinteistöä maailmanlaajuisesti. Ajaxin älykäs, luotettava ja nopea hälytysjärjestelmä reagoi vain todellisiin uhkiin ilman virhehälytyksiä, ja se onkin Euroopan palkituin langaton hälytysjärjestelmä. Palkintoja se on saanut muun muassa paloturvallisuudesta, innovatiivisuudesta sekä erilaisten riskien ehkäisystä.

Murtovarkaiden ja tulipalojen lisäksi Ajax havaitsee ja auttaa torjumaan myös mahdolliset vesivahingot, joten sen avulla suojaat kiinteistösi käytännössä kaikilta mahdollisilta uhkatilanteilta. Tarkemmin Ajaxin toimintaan voit tutustua muun muassa YouTubesta löytyvän videon avulla.

Ajaxin valvonta- ja hälytysjärjestelmän laatua tutkiessa voimme ylpeydellä sanoa, että tarjoamme asiakkaillemme vain parasta laatua.


Miksi valita Karkkilan Vartiointipalvelu?

Kuten jo aiemmin mainitsimme, olemme vartiointiliike, jolta löytyy yli 30 vuoden kokemus turvallisuusalan jatkuvasti muuttuvalta ja kehittyvältä kentältä. Valtavain harppauksin eteenpäin menevä teknologia, turvallisuuteen liittyvien standardien monimutkainen viidakko sekä asiakkaiden erilaiset ja hyvinkin yksilölliset tarpeet ovat ympäristö, jossa meidän kokenut ja asiantunteva tiimimme on kuin kotonaan.

Emme voi myöskään jättää mainitsematta palvelumme joustavuutta, joka on eittämättä yksi suurimmista valttikorteistamme. Karkkilan Vartiointipalvelun kanssa asioidessasi tarjoamme sinulle aina mahdollisuuden yhdistellä ja räätälöidä turvapalveluitamme täysin omien tarpeidesi mukaan.
Miten tavoitat meidät?

Mikäli koet, että ympärivuorokautinen hälytysvartiointi ja hälytyskäynnit olisivat sinulle toimiva ratkaisu, tai haluat kuulla lisää Karkkilan Vartiointipalvelusta, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Helpoiten saat yhteyden meihin verkkosivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta tai sähköpostitse. Sähköpostin välityksellä tavoitat meidät osoitteesta esa.nyqvist@vartiointipalvelu.inet.fi.